Animate Image
Animate Image
Uw Partner in Zakelijke Zekerheid

Welkom bij Insurance Point

Welkom bij Insurance Point - Uw Partner in Zakelijke Zekerheid Bij Insurance point begrijpen we dat uw bedrijf uw levenswerk is. U heeft er hard voor gewerkt en het verdient de best mogelijke bescherming. Wij zijn hier om ervoor te zorgen dat uw bedrijf optimaal verzekerd is, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet: succesvol ondernemen.

Door onze samenwerking met gerenommeerde partijen op het gebied van verzekeringen kunnen we gebruik maken van de assurantie beurs van registermakelaars in assurantiën. Ook maken we gebruik van een internationaal netwerk om uw buitenlandse deelnemingen of ondernemingen op een juiste wijze te verzekeren.

Het voordeel van het onderbrengen van uw verzekeringen op de assurantie beurs is dat wij zelf onze voorwaarden mogen schrijven. Daardoor zijn onze voorwaarden een stuk beter dan de standaard voorwaarden die de meeste verzekeraars gebruiken en komt u niet voor nare verrassingen te staan bij een schade.

Onze Toewijding aan Uw Succes

Als ervaren assurantie tussenpersoon weten we dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom benaderen we elk klant met een op maat gemaakt verzekeringsprogramma dat nauw aansluit bij uw unieke behoeften. Ons doel is niet alleen om risico’s te beperken, maar ook om kansen te creëren.

Wat zeggen klanten over Insurance Point?

Reverenties

Vertrouwd door meer dan 310+ Ambitieuze merken in heel Nederland.

Brand Image
Brand Image
Brand Image
Brand Image
Brand Image
Brand Image