Risicoanalyse:

Onze experts analyseren uw bedrijf grondig om de specifieke risico’s te identificeren die u loopt. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakt verzekeringspakket samen te stellen.

Het Portaal:

  • 24 uur per dag direct toegang tot uw eigenverzekeringen.
  • 24 uur per dag online schade meldingen kunnen doen en het schade dossier kunnen inzien.
  • Schade rapportages van het wagenpark.
  • Downloaden van uw groene kaart.
  • Naverekkingen digitaal uploaden van werknemersgegevens.
  • 95% van al de communicatie kan digitaal.

Verzekeringen op Maat:

Wij bieden een breed scala aan zakelijke verzekeringen, van aansprakelijkheidsverzekeringen tot eigendomsverzekeringen en nog veel meer. We zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft.

Advies en Ondersteuning:

Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, claims af te handelen en u te adviseren over veranderingen in de markt die uw dekking kunnen beïnvloeden.

Risicobeheer:

We helpen u bij het proactief beheren van risico’s en het implementeren van preventieve maatregelen om uw bedrijf te beschermen.

Onderhoudsgesprekken:

U kunt zelf kiezen hoe vaak we elkaar per jaar ontmoeten om alle verzekeringen door te nemen.  in ieder geval 1 maal per jaar om er zorg voor te dragen dat uw verzekeringen blijven aansluiten op uw activiteiten.Uw Vertrouwde Partner

Wanneer u voor Insurance point kiest, kiest u voor een betrouwbare partner die uw bedrijf net zo serieus neemt als u. We streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen en uw belangen te behartigen, ongeacht de omvang van uw bedrijf.

 

Kies voor gemoedsrust. Kies voor Insurance point.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het beschermen en laten groeien van uw bedrijf.

Kom in Contact

Neem Contact met Ons op voor Meer Informatie

Bel Ons voor Directe Ondersteuning op dit Nummer

+31 06 1396 7193